Nieuwbouw – renovatie – vastgoed

Referenties

“Bij onze verbouwingswerken een aantal jaren geleden hebben we beroep gedaan op Alex.

 In deze periode heeft hij ons bijgestaan om het project van verwarming, elektriciteit en water binnen het schikbare budget te realiseren.

Daar waar nodig heeft Alex ons voorzien van goede raadgevingen bij de uitvoering.
Zelfs na jaren kunnen we nog bij hem terecht voor advies dat hij even vlot en vriendelijk als toen verstrekt. 

Dank je Alex en succes met je opzet. “

Danny en Mieke Verrijssen 

“Beste lezers, Wij kennen Alex en Nadia al heel lang. Ook wij zijn goed geholpen, duidelijke informatie en goede kennis. 

Alex is heel precies en nauwkeurig dus kwaliteit hoog in het vaandel.
Ons advies: maak snel een afspraak en bekijk de mogelijkheden want die zijn oneindig. “

Gert 

“Wij hebben ongeveer een half jaar lang gezocht naar een geschikte woning. We hebben een aantal panden bezocht, en steeds ging Alex met ons mee als de bouwexpert.  

Hij had een scherp oog voor de technische staat van het huis, verborgen gebreken en noodzakelijke werken zoals bij voorbeeld elektriciteit, isolatie, opkruipend vocht, waterleiding enz enz.

Ook dacht hij met ons mee over eventuele verbeteringen en uitbreidingen. Ook kon hij ons een schatting geven van de bijkomende kosten. 

Dankzij zijn adviezen hebben we uiteindelijk het huis van onze dromen gevonden. “

Peter en Marleen.

“Door de hulp van Alex hebben we onze ideeën en dromen kunnen omzetten naar concrete en haalbare plannen voor onze woning. 

Bedankt! “

Vera en Lawrence 

“Zeer vlotte samenwerking ! 
De klant wordt met raad en daad bijgestaan tijdens de werken.
Alnareca kan prat gaan op een ruime ervaring op elk facet van de bouw of verbouwing.
Support van begin tot einde geeft een veilig gevoel…”

Yves De Becker (interieurarchitect)
Verbouwing woning Waarloos

“Als jong koppel zochten wij een huis om te kopen. Liefst gerenoveerd. En dat hebben wij ook gevonden, het eerste huis dat we bezochten en alles wat we wouden. 

Dankzij Alex en Nadia hun vooruitzichten en doelgroep voor ogen. Hierdoor hebben wij ons huis dan ook snel gevonden. Ook vandaag kunnen we steeds bij hun terecht met vragen en advies, bedankt!”

Nikki en Danny

“We hebben in totaal 2 jaar gezocht naar een huis. Alex heeft ons in deze periode met vaste hand geloodst naar de juiste keuze, het juiste huis.

Enerzijds heeft Alex ons geleerd op welke punten we moeten letten bij het bezoeken van een huis en ons vele tips gegeven. De leerling zal wel nooit de meester overtreffen, maar vast staat zeker dat de leerling veel heeft bijgeleerd.

Anderzijds heeft Alex ons een paar keer behoed voor een verkeerde aankoop. Door het feit dat Alex dingen ziet die wij niet zien en zagen en het feit dat hij ook een correcte inschatting kan maken van de nodige werken om iets te herstellen of te installeren hebben we de verkeerde huizen kunnen wegfilteren. Met verkeerde huizen bedoel we : huizen die er op het eerste zicht mooi uit zagen maar die bij grondig bezoek redelijk wat gebreken leken te vertonen; soms ook gebreken die moedwillig gecamoufleerd waren. 

Daarnaast ook huizen waar werken aan waren, maar die volgens ons potentieel hadden. Alex zijn kennersblik vertaalde een dergelijk plan in een tel naar een lijst van activiteiten; een dergelijke lijst wierp plots een heel andere blok op de te verwachten kosten.

Alex is ook een bron van originele ideeën en inzichten wat je met een huis, je eigen huis kan doen.”

Katleen en Bruno